Minä

Synnyin Jyväskylässä 1.7.1971 opettaja-äitini ja insinööri-isäni keskimmäiseksi lapseksi. Kouluni aloitin Cygnaeuksen ala-asteella, yläasteen kävin Voionmaalla, jonka liikuntapainotteisesta lukiosta kirjoitin ylioppilaaksi.

Olen kolmannen polven kokoomuslainen, joten arvopohjani tulee kotoa. Opiskeluaikana kuuluin Helsingissä Haagan kokoomukseen, sieltä siirryin ulkomailla vietettyjen vuosien jälkeen Jyväskylän Kansallisseuraan ja tällä hetkellä olen Jyväskylän Kokoomusnaisten jäsen.

Koulutukseltani olen Maatalous-metsätieteen maisteri Helsingin yliopistosta.  Pääaineenani oli Kuluttajaekonomia ja sivuaineena mm. viestintä. Markkinointia opiskelin Budapestin kauppakorkeakoulussa ja jatkoin opintojani Jyväskylän kauppakorkeassa. Minulla on aineenopettajan pätevyys kotitaloudessa, markkinoinnissa ja kuluttaja-aineissa.

Olen työskennellyt monenlaisissa tehtävissä niin yrityksissä kuin järjestöissä. Tällä hetkellä työskentelen Keski-Suomen Marttojen toiminnanjohtajana. Vahvuuteni ovat erityisesti talousosaamisessa, liiketoiminnan ymmärtämisessä ja markkinointiviestinnässä.

Päätökseni perustan aina faktoille, unohtamatta arvoja ja ihmisiä, joihin päätökset vaikuttavat.  Minulle tärkeitä arvoja ovat oikeudenmukaisuus, kannustavuus, sivistys, välittäminen ja vastuullinen vapaus. Arvot pitävät huolen siitä, että päättäjänä en heittelehdi tuulen tai painostuksen mukana. Politiikkaa ja päätöksiä ei pidä tehdä suosiotaan maksimoidakseen, vaan arvojaan on uskallettava puolustaa silloinkin kun päätökset ovat vaikeita, mutta välttämättömiä. Minulta löytyy tahtoa, taitoa ja aito halu vaikuttaa asioihin ja ihmisten hyvinvointiin.